Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Laholm

Byggstatus i Laholm

I Laholm har vi just nu sex pågående projekt i vår fiberutbyggnad.

Östra Våxtorp
I dagsläget har 70 procent av fastigheterna fått sin fiber installerad och driftsatt. Planen är att alla fastigheter ska vara klara i början av oktober och hela projektet färdigt och besiktigat vid årsskiftet.

Laholm Mitt
Här har vi ungefär 6 000 meter kvar att gräva. Nu under andra kvartalet kommer vi börja driftsätta fibern i fastigheterna. Ambitionen är att alla fastigheter ska vara installerade och driftsatta i början av december.

Norra Skogaby
Nu i andra kvartalet fortsätter fiberutbyggnaden i Norra Skogaby. Planen är att installera och driftsätta fibern i fastigheterna med början i juni för att vara klara med det arbetet i första kvartalet 2020.

Nordvästra Laholm
Eftersom fiberutbyggnaden i de övriga projekten går enligt plan så har det inte heller skett några förändringar i planen för nordvästra Laholm. Som vi skrev sist så ska utbyggnationen här fortsätta i slutet av 2019. De första fastigheterna kommer få sin fiber driftsatt i slutet av januari 2020.

Nordöstra Laholm
I planeringen för nordöstra Laholm har det heller inte skett några förändringar. Det här området ska byggas klart efter nordvästra Laholm men vi kommer att fortsätta utbyggnaden i slutet av 2019 och börja med driftsättning av fibern under andra kvartalet 2020.

Sydöstra Laholm
I sydöstra Laholm är planen för fiberutbyggnaden oförändrad. Här fortsätter vi utbyggnaden som vi tidigare kommunicerat under hösten och vi kommer börja driftsätta fibern i de första fastigheterna under slutet av året.

Generellt
Driftsättning av fibern sker löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad eller tomten schaktad så kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

För att kunna säkerställa att signalen kommer fram ber vi dig se till att din fiberdosa är strömsatt (PWR-lampan lyser). När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss , du kan se att WAN-lampan lyser på din fiberdosa. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan