Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Kungsbacka

Byggstatus i Lindome

Vi börjar närma oss slutet av fiberutbyggnaden i Lindome. I dagsläget har 73 procent av er kunder i projektet fått sin fiberanslutning installerad och driftsatt. Planen att vara klara med fiberutbyggnaden under andra kvartalet 2019 kvarstår för de flesta. Vi kommer att genomföra en samförläggning med Mölndals Kommun när de genomför VA-arbeten. En samförläggning är alltid att föredra ur både miljömässig och ekonomisk synpunkt. Det här arbetet pågår fram till oktober vilket innebär att kunder boende på Kjellbergska vägen, Stockens väg och Uggleåsvägen tyvärr inte kommer få sin fiber uppkopplad innan det är klart.

Som vi skrev i förra inlägget, har du inte fått din fibermottagare installerad eller tomten schaktad så kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

För att kunna säkerställa att signalen kommer fram ber vi dig se till att din fiberdosa är strömsatt (PWR-lampan lyser). När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss , du kan se att WAN-lampan lyser på din fiberdosa. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan