Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Hylte

Byggstatus i Hylte, Femsjö och Färgaryd

Vi har under vintern grävt färdigt sträckan mellan Hyltebruk och Ulvhult. Totalt är det idag grävt ca 5 mil, varav drygt hälften är gjort sedan i höstas. Schakttakten går enligt produktionsplan. Planen var att driftsätta noden under kvartal 1, detta har vi dessvärre inte lyckats med då vi har haft större problem än befarat att ta oss under Trafikverkets vägar i området. Att ta sig under vägen görs med en så kallad tryckning. Enkelt förklarat så är en tryckning en horisontell styrd borrning. Det görs för att inte behöva gräva av en väg.

Sektorsindelning:

Till följd av fördröjningen med tryckningarna så har vi fått en viss förskjutning vad gäller installationerna men förhoppningen är att sektor 1 ska installeras under kvartal 2 och sektor 2 i slutet av sommaren och en bit in på hösten. Slutdatum för hela projektet är inte flyttat och sektor 3 är planerat att vara färdigställt senast våren 2020. Grävningen sker för tillfället till stor del i sektor 2 och kommer så att göra under en tid framöver.

I enlighet med tidigare inlägg uppmanar vi till försiktighet kring arbetsområdena och att vi hjälps åt för att undvika olyckor. Vi gräver fortsatt upp en hel del sten och finns det förslag på vart det kan lämnas så tas det gladeligen emot av vår schaktentreprenör.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan