Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-19
|
Kategorier:

Nyheter,

Falkenberg

Byggstatus i Långås och Töringe

Arbetet med fiberutbyggnaden fortgår. Ungefär 60 procent har idag fått sin fiber installerad. Vi arbetar huvudsakligen med att gräva ned fiber i marken samt med tomtprojekteringen hos dig som beställt en fiberanslutning. Det innebär att du tillsammans med vår entreprenör planerar installationen av fiber i din fastighet.

Har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen hos dig kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen.

Vår ambition var att vara helt klara innan årsskiftet men utbyggnaden kommer ta ungefär två månader till. Vi kommer att driftsätta fastigheterna allteftersom de blir klara. När din fiber är driftsatt kommer du få ett välkomstmejl från oss, du kan även se att WAN- och PWR lampan lyser på din fibermottagare.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan