Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-01
|
Kategorier:

Nyheter

Information om fiberutbyggnaden i Hanhals

Detaljprojekteringen är igång i ditt område. Vi beklagar att detta tar tid och vi gör vårt bästa för att skynda på processen. Anledningen till att projektering tar lång tid är att vi fysiskt är ute i ditt område och granskar samtliga projekteringsvägar. Alla planerade schaktsträckor kör vi med bil för att kontrollera att det är möjligt att gräva ner kabel. I ditt område handlar det om närmare 2 mil som ska detaljkontrolleras.

Till planerade schaktsträckor behöver vi även planera för alternativa vägar då vi ibland stöter på hinder för grävningen. Med långa grävsträckor och därmed många olika vägar att ta sig fram på blir arbetet komplicerat och planering och projektering tar längre tid.

Samtidigt arbetar vi också med att sätta tidsplanen för fiberutbyggnaden och vår ambition är att starta med utbyggnaden under första kvartalet 2019. Vi kommer löpande att återkomma med information gällande fiberutbyggnaden hem till dig.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan