Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-26
|
Kategorier:

Nyheter,

Falkenberg

Byggstatus i Asige Abild

Fibernätet i ditt område är snart färdigbyggt. Just nu arbetar vi med att projektera och installera de sista fastigheterna. Snart kommer vi även att påbörja samförläggningen med EON längs med väg 150. I samband med detta kommer de sista kunderna i området få sin fiberanslutning installerad och driftsatt.

Vi arbetar även med återställning av de vägar och andra ytor som vi har behövt gräva upp. Det innebär att en del maskiner och personal från vår underleverantör finns ute på vägarna vilket kan påverka framkomligheten.

När din fiberanslutning är driftsatt och klar är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer. Här kan du läsa mer om hur du väljer tjänsteleverantör och jämföra tjänster: halland.ip-only.se/tjanster/

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan