Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-01-18
|
Kategorier:

Nyheter,

Halmstad

Status i nordvästra Halmstad

Intresset för fiber i ditt område har varit stort och många har valt att beställa sin fiberanslutning från IP-Only. Vi är glada att kunna meddela att vi nu därför kan fortsätta förberedelserna av fiberutbyggnad i ditt område. Det betyder att planeringen av fiberbyggnationen och arbetet med att säkra de tillstånd och avtal som krävs för fiberbyggnationen fortgår.

Har du ännu inte beställt?
Om du inte redan har beställt kan du enkelt göra det på ip-only.se/bestall eller genom att skicka in den beställningsblankett som tidigare skickats till dig.

Vad händer sen?
Efter att byggbeslut tagits påbörjas arbetet med att detaljplanera ditt område och att samla in nödvändiga avtal och tillstånd. Därefter påbörjas utbyggnationen av stamnätet och områdesnätet där du bor. Om du har beställt fiberanslutning från oss kommer du som kund att få information om när det blir dags att installera fiberanslutning i just ditt hus.

Här kan du läsa mer om fiberresan. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Till startsidan